Uluslararsı ısıtma , soğutma , klima , havalandırma , yalıtım ,  pompa , vana ,  tesisat , su arıtma ve , Güneş enerji sistemleri Fuarı 7-10 Şubat 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde ziyaretçilerine açılıyor.

İlk olarak 1997 yılında organize edilen fuar, en son edisyonu olan 2016 yılında geldiği nokta ile sektördeki yeri ve konumunun altını bir kez daha çizerek, sektörünün ve Türkiye’nin ihracatına büyük katkı sağlamıştır.

  • 1.294 katılımcı (alt katılımcılar dahil)
  • 50.558 m2 net stand alanı
  • 107 ülkeden 83.764 ziyaretçi (%93’ü Avrupa, %2’si Amerika, %3’ü Amerika, %2’si Asya kıtasından olmak üzere)
  • %92 hedeflediği kitleye ulaşan ziyaretçi
  • %48 karar verme yetkisinde bulunan ziyaretçi

2018 yılında da yeni yer ve yeni tarihinde gerçekleşecek olan ISK-SODEX Istanbul Fuarı tekrar sektörünün buluşma noktası olmayı hedeflemektedir.

Neden Katılım Sağlamalı?

  • Önemli ve Kazançlı Bir Pazar
    Türkiye’nin toplam ithalatı 198.6 milyar dolardır. 2002 yılına kadar Türkiye’ye yapılan uluslararası doğrudan yatırımlar 15,1 milyar dolar iken, 2003-2016 arasında 173.8 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir.
    Türkiye’nin Avrupa’daki beşinci büyük pazar olması açısından ISK-SODEX Istanbul, sektör için benzersiz bir fırsat sunmaktadır.
     
  • Ziyaret Edilmesi Gereken Uluslararası Etkinlik 
    47 farklı ülkeden 1.294 katılımcıya ev sahipliği yapan ISK-SODEX Istanbul, HVAC&R sektörünün uluslararası buluşma noktası haline gelmiştir. 2016 yılında yapılan ISK-SODEX Istanbul Fuarı’nı 107 farklı ülkeden 83.764 sektör profesyoneli ziyaret etmiştir.
     
  • Yeni Özel Tanıtım Alanları: Bina Otomasyonu ve Enerji Verimliliği 
    Son istatistiklere göre, Bina Otomasyonu ile ilgili olarak ülkelerdeki en yüksek büyüme, önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye ve BRIC ülkeleri, Suudi Arabistan ve BAE’de gerçekleşecek.
    ISK-SODEX Istanbul 2018, Bina Otomasyonu ve Enerji Verimliliği gibi yeni özel alanları ile sektöre bir kez daha değer katacak. Sektörün lider fuarı, katılımcılarına ve önemli ziyaretçilerine tek bir çatı altında ulaşmak için önemli bir fırsat sağlayacaktır.
     
  • Ticari Bağlantılar için Önemli Bir Platform
    Uluslararası alım heyetleri, Ekonomi Bakanlığı, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği ve İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği tarafından organize edilmektedir. Ayrıca ISK-SODEX Istanbul 2018’de konferanslar, ürün ve şirket sunumları, paneller ve kurumsal etkinlikler düzenlenecektir.
     
  • Türkiye’nin Önemli Jeopolitik Konumu 
    Türkiye, Asya, Orta Doğu, Afrika ve Türk Cumhuriyetlerine açılan kapı konumundadır. Bu durum, ISK-SODEX Istanbulkatılımcılarının birçok potansiyeli yüksek ülkeye ulaşmalarını sağlamaktadır.